bais

Ons werk.

Internet is een flexibel medium. Pagina's op het web kunnen op diverse manieren worden bekeken, door diverse gebruikers met diverse instellingen. Op het internet heeft de gebruiker de volledige controle over hoe hij informatie consumeerd.

Dutch Internet Works begrijpt deze positie en speelt hierop in. De websites en webapplicaties die wij ontwikkelen zijn niet geschreven voor een selecte groep gebruikers, maar zullen zich aanpassen aan de wensen van hun publiek, ongeacht de manier waarop iemand het web gebruikt.

Als wij de controle aan de gebruiker overhandigen, voelt hij zich op zijn gemak bij uw website. En daardoor ook bij uw merk of bedrijf.

Dutch Internet Works houdt altijd uw huisstijl en identiteit in het achterhoofd. Het is belangrijk dat uw bezoekers geprikkeld worden door uw website. Grafische vormgeving speelt hier een grote rol in, maar schoonheid zit niet alleen van buiten.
Wij verzorgen de binnenkant van uw site met evenveel aandacht. Hierbij houden wij rekening met standaarden opgesteld door het World Wide Web Consortium. Door deze standaarden te volgen zorgen wij ervoor dat bezoekers op zoveel mogelijk manieren toegang hebben tot uw content.
Standaarden zijn medio 2006 nog belangrijker geworden omdat ook de Nederlandse overheid deze heeft opgenomen in haar artikel over webrichtlijnen. De ontwikkelaars van Dutch Internet Works hebben al jaren ervaring met webstandaarden en kunnen er derhalve voor zorgdragen dat uw website voldoet aan de regels gesteld door de overheid.

Een bijkomend voordeel van schrijven volgens de webstandaarden is dat uw website lichtgewicht zal blijven. Hiermee doet u niet alleen uw bezoekers een plezier, maar ook zoekmachines zoals Google. Dankzij een schone binnenkant kan Google met gemak door al uw pagina's bladeren en dus al uw informatie indexeren.
Dutch Internet Works heeft jaren ervaring met het optimaliseren van pagina's voor zoekmachines en omdat bijna iedere gebruiker haar internetervaring begint met een zoekopdracht, kan dit u enkel ten goede komen.

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen in deze selectie uit ons portfolio en uzelf te overtuigen.

 • IHE Nederland

  Screenshot van de IHE Nederland website

  IHE ofwel Integrating Healthcare Enterprise

  HE is een internationaal samenwerkingsverband tussen gebruikers en leveranciers van IT in de zorgsector. IHE promoot het gecoƶrdineerd gebruik van gevestigde standaarden zoals DICOM en HL7 om specifieke klinische behoeften ten aanzien van optimale patiƫntenzorg in te vullen.
  De neiwue website is geheel gebouwd rond de verschillende soorten gebruikers, een arts zoekt nu eenmaal andere informatie dan een techneut, beiden worden met de nieuwe IHE Nederland website op hun wenken bediend.

 • Motorenrevisie Amersfoort

  Screenshot van de Motorenrevsie Amersfoort website

  Motoren revisie Amersfoort

  Motorenrevisie Amersfoort is een bdrijf wat bezine adem. Niet zeldn kunnen ze een klant die al diverse bedrijven geprobeerd heeft van zijn probleem af helpen. In sommige gevallen wordt de stetoscoop erbij gepakt om de diagnose te kunnen stellen. Omdat ook voo MMA internet steeds belangrijker wordt voor het aantrekken van (nieuwe) klanten hebben ze werke gemaakt van de nieuwe website.

 • AK Beheer

  Screenshot van de Anti-Kraak website

  AK Beheer beheert en beveiligt vastgoed bij tijdelijke leegstand.

  AK Beheer is een innovatieve club. Waar sommige leegstand in het vastgoed als probleem zien ziet AK Beheer hier juist een uitdaging. Innovatief als ze zijn hebben ze Youngstartup opgericht, een platform voor startende ondernemers. AK Beheer heeft geloof in deze jonge ondernemers, zij zullen de vastgoedgebruikers van de toekomst worden.

 • Meijers autobedrijf

  Screenshot van de Meijers autobedrijf website

  Meijers autobedrijf is sinds 1928 gespecialiseerd in de verhuur van exclusieve automobielen.

  Meijers autobedrijf is reeds jaren aanwezig op het internet. De laatste jaren bleek dat het steeds belangrijker werd om gevonden te worden door de zoekmachines. Na enige tijd Google adwords te hebben gebruikt bleek de oude Meijers autobedrijf-website niet meer te voldoen, hij was organisch eenvoudigweg te slecht te vinden. Met de nieuwe website heeft Meijers een waardevol document op het internet gebracht; van vele auto's ziet u de mooiste foto's, en kunt u de prestaties e.d. opzoeken.

 • De Burg groep

  Screenshot van de Burg Groep website

  De burggroep vond het nodig om haar website eens geheel up to date te maken.

  Ook voor een industrieel bedrijf als De Burg groep wordt het belangrijker om goed gevonden te kunnen worden op het internet. Hun nieuwe website voldoet weer geheel aan de eisen van deze tijd.

 • GoCanada

  Screenshot van de Dagje Ferraririjden website

  GoCanada is een van de eerste reisbureaus die het internet als een serieus medium zag. Hierdoor heeft GoCanada een zeer goed vindbare website. Voor een Camper, vliegreis of een compleet verzorgde wintersport kunt u bij GoCanada terecht.

 • BAIS Legal

  Screenshot van de Baislegal website

  BAIS Legal is gespecialiseerd in financieel recht.

  BAIS Legal was op zoek naar een mooi ontworpen website die goed weergeeft waar BAIS Legal voor staat. Vanzelfsprekend is het voor Bais legal belangrijk dat haar teksten goed worden geindexeerd.

 • GreenTubes

  Screenshot van de GreenTubes website

  GreenTubes, een nieuw bedrijf met revolutionaire besparingstechnieken.

  GreenTubes is een nieuw bedrijf, Dutch Internet Works heeft mogen meedenken in de totale (groene) uitstraling van het bedrijf. Van velen horen we dat dit goed gelukt is.

 • CamperverhuurAmerika & CamperverhuurCanada

  Screenshot van de CamperverhuurAmerika website

  Dutch Internet Works heeft een aantal camperverhuurwebsites gebouwd, met hierin een online Camper verhuur module ingebouwd. De website heeft als doelstelling om eenvoudig en duidelijk de campers met de bijbehorende voor en nadelen aan het publiek te presenteren.

 • Cultuur

  Screenshot van de cultuur website

  Cultuurwebsite toegankelijk voor een besloten kring

  Een klant van Dutch Internet Works heeft het plan opgevat om in plaats van vele kleine advertenties budget vrij te maken voor een cultuurbureau. Dit bureau regelt voor een besloten kring allerhande culturele evenementen. De website is een combinatie van klassiek en modern.

 • Dagje Ferraririjden

  Screenshot van de Dagje Ferraririjden website

  Dagje ferraririjden is onderdeel van Meijers autobedrijf te Utrecht

  Los van de uitgebreide website www.meijersautobedrijf.nl wil Meijers autobedrijf de aandacht vestigen op enkekle excquise sportwagens. Hiervoor zijn speciale websites gebouwd. Kijkt u zelf even op www.dagjeferraririjden.nl, www.dagjelamborghinirijden.nl of www.dagjeporscherijden.nl

 • Groenland schoonmaakazijn

  Screenshot van de Schoonmaakazijn website

  Groenland wilde graag een website waarop de toepassingen van Groenland Schoonmaakazijn worden toegelicht.

  Er was al een website met mooie plaatjes, helaas was veel tekst in de plaatjes verwerkt waardoor de zoekmachines de (o zo belangrijke) tekst niet konden indexeren. De site is opnieuw opgebouwd en wordt in zijn nieuwe hoedanigheid vaak geraadpleegd.

 • SOB Audio Imaging

  Screenshot van de SOB website

  SOB Audio Imaging is al jaren succesvol in het ontwerpen en produceren van audio.

  SOB benaderde ons met het verzoek een site te bouwen die voldoende aandacht geeft aan elk van hun drie pijlers; radio jingles, radio en televisie commercials en imaging libraries. Wij hebben SOB voorzien van een site waar jingles beluisterd en gemixt kunnen worden, video bekeken kan worden en audiopakketten gekocht kunnen worden.

  De inhoud van de site is door ons Content Management Systeem volledig zelf aan te passen.

 • AutohuurAmerika & AutohuurSpanje

  Screenshot van de AutohuurAmerika website

  AutohuurAmerika & AutohuurSpanje hadden bovenal als doen om goed gevonden gebruikersvriendelijke autoverhuur sites te worden, de doelgroep beslaat alle lagen van de bevolking.

  Om goed gevonden te worden door de zoekmachines (SEO) is er veel content noodzakelijk, om een ebsite overzichtelijk te houden geldt vaak "less is more", met name bij dit soort websites kan dat been uitdaging zijn.

 • RVC

  Screenshot van de RVC website

  RVC is sinds 1991 actief in de automatisering als software leverancier, gespecialiseerd in oplossingen voor beeldmanagement en beeldanalyse. Naast algemene beeld, film- en documentarchivering

  RVC heeft al jaren een goed bezochte website. In de vorige edities van de RVC-website was het niet gemakkelijk om het beheer door niet-technische medewerkers te laten doen. In de laatste versie wordt alle content gemaakt vanuit een Content management Systeem, zodat dit probleem voorgoed uit de wereld is.

  Door de groei die RVC-software de laatste jaren heeft doorgemaakt kwam er vraag naar een gebruikersforum. Dit gebruikersforum is geheel in nde vernieuwde site geintegreerd.

 • Tap Uitvaartzorg

  Screenshot van de Tap Uitvaart website

  Tap Uitvaartzorg is een grote uitvaartinstelling, gevestigd te Utrecht. Tap wilde een frisse, nieuwe uitstraling voor al haar vier locaties (Ouwerkerk, Bilthoven, Zeist en Doorn).

  Dutch Internet Works heeft de stijlvolle, nieuwe vormgeving voorzien van een solide technische binnenkant, om de vindbaarheid en het gebruiksgemak te verhogen.

  Dankzij het op maat gemaakte Content Management Systeem kunnen er nu in een mum van tijd pagina's worden toegevoegd en teksten en foto's worden gewijzigd. Ook kan Tap nu interactief met haar bezoekers communiceren door middel van een poll en een weblog.

 • Plaggemars Incassobureau

  Screenshot van de Plaggemars website

  Plaggemars & Co is al meer dan 100 jaar een succesvol incassobureau in Nederland.
  Dutch Internet Works heeft voor Plaggemars & Co een moderne website verzorgd, welke beter aansluit op huidige standaarden.

  Tevens heeft Dutch Internet Works een interne applicatie geschreven, met een database die direct gekoppeld is aan de website. Via deze koppeling staan klanten direct in contact met Plaggemars & Co, waarbij zij hun openstaande debiteurenzaken kunnen volgen, feedback kunnen geven en nieuwe zaken kunnen openen.

  Hierdoor is de efficiëntie van zowel Plaggemars & Co als haar klanten significant verbeterd.

 • AIB sailing

  Screenshot van de AIB website

  AIB sailing, geboren uit de passie van het zeilen in Griekenland

  Hans en Inge van AIB zijn geheel verknocht aan Griekenland. Nadat zij besloten hadden om van hun hobby hun beroep te maken zijn ze bij Dutch Internet Works gekomen. Het werd voor iedereen snel duidelijk dat een mooi plaatje alleen niet gevonden zou worden door hun potentiele klant.

  Wij denken dat het gelukt is om een mooie, duidelijke website te produceren die voor een ieder toegangkelijk is. Hij is goed indexeerbaar door de zoekmachines, en toch voorzien van handigheidjes als sorteren en zoeken. Ook de website van AIB sailing maakt gebruik van ons eigen Content Management Systeem: Basework.

 • Red Dog - Print & Webdesign

  Screenshot van de Red Dog Design website

  Dit is site is van onze 'huis' ontwerper. Goderd Egeler van Reddog design ontwerpt regelmatig websites voor ons. De site is zo ontworpen dat Goderd gemakkelijk zijjn portfolio zelf 'up to date'kan houden.

 • Ferrari-verhuur

  Screenshot van de Ferrari-verhuur website

  Wat de domeinnaam al beloofd; de kernactiviteit van Ferrari-verhuur is het verhuren van originele Ferrari's

  Ferrari-verhuur is onderdeel van Meijers autobedrijf, behalve Ferrari's zijn er vele speciale auto's te huur.

 • Lamborghini-verhuur

  Screenshot van de Lamborghini-verhuur website

  Lamborghini-verhuur is opgezet als virtuele garage van de Lamborghini Gallardo Spider e-gear.

  De auto kan zowel voor trouwen als voor een sportieve rit worden gehuurd, Lamborghini-verhuur is onderdeel van Meijers autobedrijf.

 • Zold

  Screenshot van de Zold website

  Zold is een online onderneming voor de verkoop van uw high-end producten (nieuw en gebruikt).

  De dames van zold verkopen hun waren via allerhande verkoopsites. Om toch een duidelijk beeld van de collectie te kunnen geven hadden ze hun eigen "digitale showroom" nodig.

 • Saen

  Screenshot van de Saen website

  Saen benaderde ons met de vraag een nieuwe site te bouwen in hun huisstijl. De site moest volledig indexbaar zijn door Google en de bewegende delen liever geen Flash. Hier hebben wij een goede Javascript oplossing voor bedacht, wat de code schoon en leesbaar houdt.

  Leuk detail is dat de figuren ook daadwerkelijk personeel zijn.

 • Atompro

  Screenshot van de Atompro website

  Atompro wilde een eigentijdse website die goed gevonden wordt. Om de menustructuur conform het grafische design te krijgen kostte wat hoofdbrekens, maar het resultaat mag er wezen.

  Atompro is met deze website weer volledig "bij de tijd".

 • Tispa

  Screenshot van de Tispa medical website

  Tispa Medical is een jong bedrijf. Met een revolutionaire uitvinding op het gebied van "Tissue-processing" hebben zij een nieuwe machine ontwikkeld.

  Tispa Medical probeert onder meer met behulp van de nieuwe website de machine globaal onder de aandacht te brenhgen.

 • Leuwico

  Screenshot van de Leuwico website

  Leuwico Nederland zocht contact met Dutch Internet Works omdat zij zich beter wilde profileren op het internet. Ook in de kantoormeubel-branche neemt het internet steeds meer een prominente plaats in.

  Na enige tijd begon de internet-strategie zijn vruchten af te werpen; steeds vaker komen er nieuwe prospects binnen die Leuwico Nederland organisch met de zoekmachine hebben gevonden.

 • Dijkman containers

  Screenshot van de Dijkman containers website

  In de containerbranche worden steeds vaker containers, na een prijsvergelijk op internet, via internet besteld.

  Dijkman besloot op deze trend in te gaan, en liet bij Dutch Internet Works een nieuwe website bouwen. Met de nieuwe website doet Dijkman ook mee met de internet georienteerde klanten.